Zure kontua

  • Konektatzen...
BM SUPERMERCADOS

AKTUALITATEA

1. argazkia

Kalabaza erreko tosta, gazta freskoarekin eta pipekin

Lau lagunentzako osagaiak:

4 ogi-xerra

Kalabaza (400 g)

Gazta freskoa (130 g)

Kalabaza-pipa zurituak (50 g)

Oliba-olioa

Piperbeltz beltza

Gatza

Prestaketa:

 

Labea aldez aurretik 200 ºC-tan berotu. Erretilu batean kalabaza zatitua ipini eta, gainetik, oliba-olioa, gatza eta piperbeltz beltz ehoa ipini. Erretilua aluminiozko paperez estali eta 40 minutuz edo samurra dagoen arte erre. Atera eta sardexka batekin zanpatu krema moduan utzi arte. Zartagin batean, kalabaza-pipak txigortu, eta gorde. Gazta freskoa lamina loditan moztu. Ogi bustia oliba-olio pixka batekin txigortu. Tosta muntatzeko, azpian kalabazakrema ipini, honen gainean gazta freskoa eta, amaitzeko, kalabaza-pipa batzuk hautseztatu.

Kalabaza erreko tosta, gazta freskoarekin eta pipekin

 

  • LEHENAK
  • BARAZKIAK
  • ZAILTASUNA: TXIKIA
  • DENBORA: +60'
  • OSASUNGARRIA
  • BEGETARIANOA